Blomsterdekorering helgekurs

Det er mange som har et kreativt behov av å uttrykke seg, og noen gjør det med blomster. En helgekurs i blomsterdekorering er en god investering som gir muligheter å bli blomsterdekoratør på fulltid. Det er store muligheter for den som klarer å gi farge og form til de viktige høydepunktene i menneskers liv og skape vakre rom for mennesker.

En blomsterdekoratør jobber med farger, former, materialer og dufter for å skape miljøer for mennesker å trives i, for viktige beslutninger å bli fattet, for hendelser i livet som deltakerne vil huske på i mange år etterpå.

I forbindelse med kurset får du erfaring med faget som blomsterdekoratør og blomsterdekoratørens arbeidsoppgaver. Det er mange bedrifter som har behov for utdannede dekoratører, og i utdanningen vil du bli godt kjent med flere av dem og utvide ditt nettverk i bransjen. Læringen skjer både i teoretiske øvelser og praktiske oppgaver i virkelige forhold.

Opplæringen gjøres om helgene for å gjøre det mulig å kombinere med annet arbeid. Hvert tilfelle er opplæring på plass, og derimellom gis hjemmeoppgaver som iblant kan løses med innlevering på Internett. Kurset har innlagt praksis, til dels sammen med lærlinger i bedrifter, noe som gir god øvelse i faget i virkelige forhold. 

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *