Landbruk kveldskurs

Landbruk, kveldskurs er et studium som går inn dypt og bredt innenfor landbruksfaget. For den som ønsker å fordype seg innen landbruk men ikke har muligheter å ta kurs om dagen kan det være en god løsning å ta landbruk kveldskurs.

Det er sterkt i tiden å drive med landbruk. Den grønne bølgen har vært over landet i mange år nå og vil forhåpentlig fortsette å vokse. Dette stiller krav til den enkelte landbrukeren, selv om det er et stort eller lite landbruk. Det er viktig å ha god kunnskap om alle ting, fra økonomi og drift og vedlikehold av bygninger relatert til landbruket, til dyreholding, dyreproduksjon, korngroing, grønnsaksgroing og andre ting relevante for å drive et moderne, økologisk landbruk.

Studiet er opplagt til en samling annenhver uke, kveldstid, og derimellom øvelser å levere over Internett. Kurset bruker moderne internett-læringsmetoder med en blanding av innleveringsoppgaver og fordypingsøvelser knyttet til fagstoffet som er i fokus i perioden. Noen programfag har praktiske prøver for å passere eksamen, andre holder med innleveringsoppgaver.

Kurset inneholder studium i alt fra planteproduksjon og dyreproduksjon til forvaltning og drift av bygninger som finnes på et moderne landbruk. I tillegg er det yrkesfaglig fordypning og muligheter å lese økonomi og næringsdrift.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *