Åpent møte om økologisk melk- og kjøttproduksjonON ONSDAG 28. FEBRUAR KL. 11.00 - 15.30.

Salget av økologisk melk og kjøtt øker, men norsk økologisk produksjon blir hengende etter. Kan vi unngå økt import av økologisk mat ved å satse sjøl? Og hva vil det egentlig si å drive med økologisk melk og kjøtt?
ARR.: Landbrukets Økoløft i samarbeid med Økologiske foregangsfylker, Skjetlein videregående skole og Grønt kompetansesenter.
ARRANGEMENTET ER GRATIS OG ÅPENT FOR ALLLE. PÅMELDING INNEN 14. FEBRUAR til marte@oikos.no.
PROGRAM:
Ordstyrer Anders Eggen, Foregangsfylke økologisk melk og kjøtt.

Kl. 10.30 - Registrering, kaffe og kake
Kl. 11.00 - Velkommen, Helen Pedersen, rektor Skjetlein vgs
Kl. 11.10 - Landbrukets Økoløft, Kari Åker, Sør-Trøndelag Bondelag
Kl. 11.20 - Hvorfor Småbrukarlaget satser på ø...kologisk, Knut Sjøvold, Sør-Trøndelag Bonde- og Småbrukarlag
Kl. 11.30 - Egne erfaringer med økologisk melkeproduksjon, Torbjørn Støre, inspirasjonsbonde i Landbrukets Økoløft
Kl. 12.15 - Pause
Kl. 12.25 - Egne erfaringer med økologisk melk- og kjøttproduksjon, Anne Katrine Jensen, inspirasjonsbonde i Landbrukets Økoløft
Kl. 13.10 - Økologisk varmlunsj i kantina
Kl. 13.55 - Omvisning i fjøset, driftsleder på Skjetlein vgs Torgrim Daling
Kl. 14.10 - TINEs øko-satsing i Trøndelag, Ellen Syrstad, TINE Rådgivning
Kl. 14.20 - Felleskjøpets øko-satsing på fôrvekster, Martha Grøseth, Felleskjøpet Fôrutvikling
Kl. 14.30 - Norturas øko-satsing i Trøndelag, Lars Nordbotn, Nortura
Kl. 14.40 - Regelverk for økologisk melkeproduksjon og grovfôr, Marit Reitan Sandvik, Debio
Kl. 14.50 - Foregangsfylke økologisk melk og kjøtt: Erfaringer og veien videre, Elin Thorbjørnsen, FF Kl.
15.00 - 30 min spørsmål og svar
VELKOMMEN!