VELKOMMEN TIL GRØNT KOMPETANSESENTER!
GRØNT KOMPETANSESENTER HAR FOKUS PÅ KURS- OG KOMPETANSEGIVENDE TILBUD FOR GRØNNE NÆRINGER
VI SKAL UTVIKLE OG GJENNOMFØRE PROSJEKT I SAMARBEID MED LANDBRUKSNÆRINGA OG FOU-MILJØ

Åpent møte om økologisk melk- og kjøttproduksjonON ONSDAG 28. FEBRUAR KL. 11.00 - 15.30. Salget av økologisk melk og kjøtt øker, men norsk økologisk produksjon blir hengende etter. Kan vi unngå økt import av økologisk mat ved å satse sjøl? Og hva vil det egentlig si å drive med økologisk melk og kjøtt? ARR.: Landbrukets Økoløft i samarbeid med Økologiske foregangsfylker, Skjetlein videregående skole og Grønt kompetansesenter. ARRANGEMENTET ER GRATIS OG ÅPENT FOR ALLLE. PÅMELDING INNEN 14. FEBRUAR til marte@oikos.no. PROGRAM: Ordstyrer Anders Eggen, Foregangsfylke økologisk melk og kjøtt. Kl. 10.30 - Registrering, kaffe og kake Kl. 11.00 - Velkommen, Helen Pedersen, rektor Skjetlein vgs Kl. 11.10 - Landbrukets Økoløft, Kari Åker, Sør-Trøndelag Bondelag Kl. 11.20 - Hvorfor Småbrukarlaget satser på ø...kologisk, Knut Sjøvold, Sør-Trøndelag Bonde- og Småbrukarlag Kl. 11.30 - Egne erfaringer med økologisk melkeproduksjon, Torbjørn Støre, inspirasjonsbonde i Landbrukets Økoløft Kl. 12.15 - Pause Kl. 12.25 - Egne erfaringer med økologisk melk- og kjøttproduksjon, Anne Katrine Jensen, inspirasjonsbonde i Landbrukets Økoløft Kl. 13.10 - Økologisk varmlunsj i kantina Kl. 13.55 - Omvisning i fjøset, driftsleder på Skjetlein vgs Torgrim Daling Kl. 14.10 - TINEs øko-satsing i Trøndelag, Ellen Syrstad, TINE Rådgivning Kl. 14.20 - Felleskjøpets øko-satsing på fôrvekster, Martha Grøseth, Felleskjøpet Fôrutvikling Kl. 14.30 - Norturas øko-satsing i Trøndelag, Lars Nordbotn, Nortura Kl. 14.40 - Regelverk for økologisk melkeproduksjon og grovfôr, Marit Reitan Sandvik, Debio Kl. 14.50 - Foregangsfylke økologisk melk og kjøtt: Erfaringer og veien videre, Elin Thorbjørnsen, FF Kl. 15.00 - 30 min spørsmål og svar VELKOMMEN!

Les mer